Інгредієнти
Персиковий пиріг. Інгредієнти
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
200 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
50 мл молока
250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
800 г консервованих персиків (або абрикосів)
крем:
400 г сметани (15-20%)
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати молоко.
Крок 4 Додати розпушувач, борошно, замісити тісто.
Тісто має бути не дуже крутим.
Крок 5 Персики або абрикоси нарізати скибочками.
Крок 6 Деко (у мене деко 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки, вилити тісто, розрівняти.
Крок 7 На тісто викласти часточки персиків або абрикосів.
Крок 8 Для приготування крему сметану змішати з цукром.
Крок 9 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 30-35 хвилин.
Крок 10 Гарячий пиріг залити кремом.
Дати трохи охолонути, і розрізати на порції.
Смачного!
Персиковий пиріг. Інгредієнти
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
200 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
50 мл молока
250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
800 г консервованих персиків (або абрикосів)
крем:
400 г сметани (15-20%)
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати молоко.
Крок 4 Додати розпушувач, борошно, замісити тісто.
Тісто має бути не дуже крутим.
Крок 5 Персики або абрикоси нарізати скибочками.
Крок 6 Деко (у мене деко 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки, вилити тісто, розрівняти.
Крок 7 На тісто викласти часточки персиків або абрикосів.
Крок 8 Для приготування крему сметану змішати з цукром.
Крок 9 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 30-35 хвилин.
Крок 10 Гарячий пиріг залити кремом.
Дати трохи охолонути, і розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий