Приголомшливий пиріг!
Тонке, ніжне тісто, кисленька ягода, соковитий крем!
Дуже смачно!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з брусницею. Інгредієнти
200 г брусниці (або журавлини, смородини, вишні і т.д.)
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
300-350 г борошна
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
крем:
200 г сметани (15-20%)
100-150 г цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Крок 4 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 27 см, і висотою 3 см), зробити бортики.
Крок 5 Брусницю вимити, дати воді стекти.
Ягоду викласти на тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 6 Сметану збити з цукром.
Крок 7 Гарячий пиріг залити кремом.
Крок 8 Бажано дати пирогу постояти в холодильнику 3-4 години.
Смачного!
Тонке, ніжне тісто, кисленька ягода, соковитий крем!
Дуже смачно!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з брусницею. Інгредієнти
200 г брусниці (або журавлини, смородини, вишні і т.д.)
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
300-350 г борошна
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
крем:
200 г сметани (15-20%)
100-150 г цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Крок 4 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 27 см, і висотою 3 см), зробити бортики.
Крок 5 Брусницю вимити, дати воді стекти.
Ягоду викласти на тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 6 Сметану збити з цукром.
Крок 7 Гарячий пиріг залити кремом.
Крок 8 Бажано дати пирогу постояти в холодильнику 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий