Ніжне, ароматне печиво.
Замість інжиру та журавлини можна додати будь цукати. Також, можна спробувати використовувати свіжу журавлину, але тоді цукру треба додати трохи більше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 30-35 штук.
Інгредієнти
Печиво з сушеним інжиром та в'яленої журавлиною. Інгредієнти
150 г вершкового масла
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
150 г сушеного інжиру
150 г в'яленої журавлини
2 ч.л. розпушувача
300-350 г борошна
Приготування
Крок 1 Інжир нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати інжир і журавлину, перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 6 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
З тіста сформувати невеликі коржики, викласти їх на деко.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Замість інжиру та журавлини можна додати будь цукати. Також, можна спробувати використовувати свіжу журавлину, але тоді цукру треба додати трохи більше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 30-35 штук.
Інгредієнти
Печиво з сушеним інжиром та в'яленої журавлиною. Інгредієнти
150 г вершкового масла
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
150 г сушеного інжиру
150 г в'яленої журавлини
2 ч.л. розпушувача
300-350 г борошна
Приготування
Крок 1 Інжир нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати інжир і журавлину, перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 6 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
З тіста сформувати невеликі коржики, викласти їх на деко.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий