У цьому рецепті можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком, свіжу або заморожену.
Заморожену ягоду треба розморозити, дати рідини стекти.
Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму.
За бажанням, мафіни можна полити розтопленим шоколадом.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 середніх маффинов.
Інгредієнти
Мафіни з ягодою. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
300 г ягоди (я використовувала 200 г брусниці і 100 г журавлини)
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати ягоду, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Крок 5 Формочки трохи змастити олією (силіконові формочки змащувати не треба), викласти тісто, заповнюючи формочки на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Заморожену ягоду треба розморозити, дати рідини стекти.
Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму.
За бажанням, мафіни можна полити розтопленим шоколадом.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 середніх маффинов.
Інгредієнти
Мафіни з ягодою. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
300 г ягоди (я використовувала 200 г брусниці і 100 г журавлини)
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати ягоду, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Крок 5 Формочки трохи змастити олією (силіконові формочки змащувати не треба), викласти тісто, заповнюючи формочки на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий