Інгредієнти
Печиво Крокети. Інгредієнти
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
50 г вершкового масла або маргарину
1 яйце
5 ст.л. молока
11 г сухих дріжджів
150 г крохмалю (картопляного)
250-300 г борошна
150 г волоських горіхів
Приготування
Крок 1 Дріжджі залити теплим молоком, додати 1 ч.л. цукру.
Крок 2 Опара повинна збільшитися в об'ємі.
Крок 3 Горіхи покласти в блендер.
Подрібнити (не сильно дрібно).
Якщо блендера немає, горіхи можна порубати ножем.
Крок 4 Горіхи злегка обсмажити (без масла).
Крок 5 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 6 Додати яйце, перемішати.
Крок 7 Додати підійшли дріжджі, перемішати.
Крок 8 Додати горіхи, перемішати.
Крок 9 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 10 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 11 Тісто загорнути в пакетик і покласти в холодильник (не в морозилку) на 5 годин.
Крок 12 З тіста сформувати кульки розміром з волоський горіх.
Деко застелити папером для випічки або змастити маслом, викласти кульки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
Печиво Крокети. Інгредієнти
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
50 г вершкового масла або маргарину
1 яйце
5 ст.л. молока
11 г сухих дріжджів
150 г крохмалю (картопляного)
250-300 г борошна
150 г волоських горіхів
Приготування
Крок 1 Дріжджі залити теплим молоком, додати 1 ч.л. цукру.
Крок 2 Опара повинна збільшитися в об'ємі.
Крок 3 Горіхи покласти в блендер.
Подрібнити (не сильно дрібно).
Якщо блендера немає, горіхи можна порубати ножем.
Крок 4 Горіхи злегка обсмажити (без масла).
Крок 5 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 6 Додати яйце, перемішати.
Крок 7 Додати підійшли дріжджі, перемішати.
Крок 8 Додати горіхи, перемішати.
Крок 9 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 10 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 11 Тісто загорнути в пакетик і покласти в холодильник (не в морозилку) на 5 годин.
Крок 12 З тіста сформувати кульки розміром з волоський горіх.
Деко застелити папером для випічки або змастити маслом, викласти кульки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий