М'які, ніжні, ароматні кекси.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 кексів.
Інгредієнти
Гарбузове кекси. Інгредієнти
300 г гарбуза (почищеним)
150 г вершкового масла
150 г цукру
3 яйця
1 лимон
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
200-250 г борошна
за бажанням:
помадка або глазур (у мене готова)
шоколад
гарбузове насіння
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на середній тертці.
Якщо соку вийде багато, його треба злити.
Крок 2 З лимона зняти цедру.
Крок 3 Вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл лимонного соку).
Крок 4 Масло розтерти з цукром.
Крок 5 Додати яйця, перемішати.
Крок 6 Додати лимонний сік, перемішати.
Крок 7 Додати цедру, перемішати.
Крок 8 Додати гарбуз, перемішати.
Крок 9 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 10 Тісто викласти у формочки.
Викладати треба не дуже багато, висотою близько 2-3 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 11 Готові кекси можна покрити глазур'ю або розтопленим шоколадом.
Посипати гарбузовим насінням.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 кексів.
Інгредієнти
Гарбузове кекси. Інгредієнти
300 г гарбуза (почищеним)
150 г вершкового масла
150 г цукру
3 яйця
1 лимон
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
200-250 г борошна
за бажанням:
помадка або глазур (у мене готова)
шоколад
гарбузове насіння
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на середній тертці.
Якщо соку вийде багато, його треба злити.
Крок 2 З лимона зняти цедру.
Крок 3 Вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл лимонного соку).
Крок 4 Масло розтерти з цукром.
Крок 5 Додати яйця, перемішати.
Крок 6 Додати лимонний сік, перемішати.
Крок 7 Додати цедру, перемішати.
Крок 8 Додати гарбуз, перемішати.
Крок 9 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 10 Тісто викласти у формочки.
Викладати треба не дуже багато, висотою близько 2-3 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 11 Готові кекси можна покрити глазур'ю або розтопленим шоколадом.
Посипати гарбузовим насінням.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий