Цей рецепт мені прислала Олена з Талліна.
Олена, величезне спасибі Вам за рецепт!
Пиріг вийшов дуже-дуже смачний! Соковитий, ароматний, ніжний.
Я внесла зовсім невеликі зміни в рецепт, а також зменшила інгредієнти в 2 рази (в рецепті вже зменшені інгредієнти).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з сиром і яблуками. Інгредієнти
800 г яблук
2 яйця
100 г цукру
100 г вершкового масла
1 ч.л. кориці (за бажанням)
100 г сиру 5-9%
300 г зернового сиру 3-9%
2 ч.л. розпушувача
200-300 г борошна
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 Масло розтопити.
Остудити.
Крок 3 Яйця збити з цукром.
Крок 4 Додати масло, перемішати.
Крок 5 Додати зернений (рідина злити) і звичайний сир, перемішати.
Крок 6 Додати корицю.
Крок 7 Перемішати.
Крок 8 Додати розпушувач і борошно (борошна може знадобитися трохи менше, ніж вказано в рецепті, це залежить від якості борошна.).
Перемішати.
Крок 9 Додати яблука.
Крок 10 Перемішати.
Крок 11 Форму (я використовувала форму діаметром 22 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Крок 12 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-50 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Олена, величезне спасибі Вам за рецепт!
Пиріг вийшов дуже-дуже смачний! Соковитий, ароматний, ніжний.
Я внесла зовсім невеликі зміни в рецепт, а також зменшила інгредієнти в 2 рази (в рецепті вже зменшені інгредієнти).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з сиром і яблуками. Інгредієнти
800 г яблук
2 яйця
100 г цукру
100 г вершкового масла
1 ч.л. кориці (за бажанням)
100 г сиру 5-9%
300 г зернового сиру 3-9%
2 ч.л. розпушувача
200-300 г борошна
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 Масло розтопити.
Остудити.
Крок 3 Яйця збити з цукром.
Крок 4 Додати масло, перемішати.
Крок 5 Додати зернений (рідина злити) і звичайний сир, перемішати.
Крок 6 Додати корицю.
Крок 7 Перемішати.
Крок 8 Додати розпушувач і борошно (борошна може знадобитися трохи менше, ніж вказано в рецепті, це залежить від якості борошна.).
Перемішати.
Крок 9 Додати яблука.
Крок 10 Перемішати.
Крок 11 Форму (я використовувала форму діаметром 22 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Крок 12 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-50 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий