Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 маффинов.
Інгредієнти
Маффіни Зебра. Інгредієнти
150 г цукру
100 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
200 мл кефіру або сметани
2 ст.л. какао
200-250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
глазур:
50 г вершкового масла
3 ст.л. молока
3 ст.л. цукру
3 ст.л. какао
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати кефір, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 5 Тісто розділити на 2 частини, в одну частину додати какао, перемішати.
Крок 6 У формочки викласти 1-2 ст.л. темного тіста.
Крок 7 На темне тісто викласти 1-2 ст.л. світлого тіста.
Крок 8 На світле тісто викласти темне.
Заповнити, таким чином, формочки на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 9 Для приготування глазурі змішати масло, молоко, цукор, какао.
Довести до кипіння, кип'ятити 1 хвилину, прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 10 На остиглі мафіни викласти остигнула глазур.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 маффинов.
Інгредієнти
Маффіни Зебра. Інгредієнти
150 г цукру
100 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
200 мл кефіру або сметани
2 ст.л. какао
200-250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
глазур:
50 г вершкового масла
3 ст.л. молока
3 ст.л. цукру
3 ст.л. какао
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати кефір, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 5 Тісто розділити на 2 частини, в одну частину додати какао, перемішати.
Крок 6 У формочки викласти 1-2 ст.л. темного тіста.
Крок 7 На темне тісто викласти 1-2 ст.л. світлого тіста.
Крок 8 На світле тісто викласти темне.
Заповнити, таким чином, формочки на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 9 Для приготування глазурі змішати масло, молоко, цукор, какао.
Довести до кипіння, кип'ятити 1 хвилину, прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 10 На остиглі мафіни викласти остигнула глазур.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий