Тонке, ніжне тісто, ароматна, соковита начинка.
Замість полуниці можна використовувати вишню.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Полуничний пиріг з мигдальними пелюстками (або кокосовою стружкою). Інгредієнти
50 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
1 яйце
1 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
також:
600 г полуниці (або будь ягоди за смаком)
50 г мигдальних пелюсток (або кокосової стружки)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйце, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом, або застелити папером для випічки, викласти тісто, зробити бортики.
Крок 5 На тісто покласти папір для випічки.
Крок 6 Насипати горох або квасоля, розрівняти (це робиться для того, щоб тісто рівномірно пропеклося, і корж не деформована).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20 хвилин.
Крок 7 Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити, дати рідини стекти.
Ягоду нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 На гарячий корж викласти ягоду.
Поставити в духовку ще на 15-20 хвилин.
Крок 9 Готовий пиріг посипати мигдальними пелюстками (або кокосовою стружкою).
Смачного!
Замість полуниці можна використовувати вишню.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Полуничний пиріг з мигдальними пелюстками (або кокосовою стружкою). Інгредієнти
50 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
1 яйце
1 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
також:
600 г полуниці (або будь ягоди за смаком)
50 г мигдальних пелюсток (або кокосової стружки)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйце, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом, або застелити папером для випічки, викласти тісто, зробити бортики.
Крок 5 На тісто покласти папір для випічки.
Крок 6 Насипати горох або квасоля, розрівняти (це робиться для того, щоб тісто рівномірно пропеклося, і корж не деформована).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20 хвилин.
Крок 7 Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити, дати рідини стекти.
Ягоду нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 На гарячий корж викласти ягоду.
Поставити в духовку ще на 15-20 хвилин.
Крок 9 Готовий пиріг посипати мигдальними пелюстками (або кокосовою стружкою).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий