Смачний пиріг!
Ніжне шоколадне тісто, ароматна груша - це дуже смачно!
Можна подати пиріг з кулькою ванільного морозива.
Замість груш можна спробувати використовувати яблука, але я настійно рекомендую саме груші.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний пиріг з карамелізованими грушами. Інгредієнти
тісто:
2 яйця
100 г вершкового масла
100 г цукру
100 г шоколаду (молочного або темного)
2 ч.л. розпушувача
100-150 г борошна
начинка:
500 г груш (я використовувала сорт «Кришталева»)
50 г цукру (я використовувала коричневий, але білий теж підійде)
Приготування
Крок 1 Груші нарізати кубиками.
Крок 2 На сковороду висипати цукор.
Крок 3 Нагріти до розчинення цукру.
Крок 4 Додати груші, перемішати.
Гасити протягом 5-7 хвилин.
Крок 5 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 6 Масло розтерти з цукром.
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Додати шоколад.
Крок 9 Перемішати.
Крок 10 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто (воно не повинно бути сильно густим).
Крок 11 Форму (я використовувала форму діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Крок 12 На тісто викласти груші (в процесі приготування частину груш опуститься, це нормально).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-45 хвилин.
Крок 13 Прикрасити за смаком.
Я прикрасила вишнею і покупними шоколадними листочками.
Смачного!
Ніжне шоколадне тісто, ароматна груша - це дуже смачно!
Можна подати пиріг з кулькою ванільного морозива.
Замість груш можна спробувати використовувати яблука, але я настійно рекомендую саме груші.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний пиріг з карамелізованими грушами. Інгредієнти
тісто:
2 яйця
100 г вершкового масла
100 г цукру
100 г шоколаду (молочного або темного)
2 ч.л. розпушувача
100-150 г борошна
начинка:
500 г груш (я використовувала сорт «Кришталева»)
50 г цукру (я використовувала коричневий, але білий теж підійде)
Приготування
Крок 1 Груші нарізати кубиками.
Крок 2 На сковороду висипати цукор.
Крок 3 Нагріти до розчинення цукру.
Крок 4 Додати груші, перемішати.
Гасити протягом 5-7 хвилин.
Крок 5 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 6 Масло розтерти з цукром.
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Додати шоколад.
Крок 9 Перемішати.
Крок 10 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто (воно не повинно бути сильно густим).
Крок 11 Форму (я використовувала форму діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Крок 12 На тісто викласти груші (в процесі приготування частину груш опуститься, це нормально).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-45 хвилин.
Крок 13 Прикрасити за смаком.
Я прикрасила вишнею і покупними шоколадними листочками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий