Ці тістечка стануть гарною прикрасою Пасхального столу. До того ж, вони дуже смачні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 тістечок.
Інгредієнти
Тістечко Великоднє яйце. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
150 г борошна
суфле:
200 мл вершків 33-35%
200 мл молока
100 г цукру
10 г желатину
також:
консервовані або свіжі абрикоси або персики
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, перемішати.
Крок 3 Деко (у мене деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти.
Крок 4 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 5 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 6 Желатин нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).
Крок 7 Готуємо суфле.
Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати молоко, перемішати.
Крок 9 Додати желатин, перемішати.
Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.
Крок 10 На остиглий (це важливо) корж викласти суфле, розрівняти.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 11 Коли суфле повністю застигне, з коржа, за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.
Крок 12 З абрикосів зрізати верхівку, яка підходить за розміром (це символізуватиме жовток).
Крок 13 Викласти «жовтки» на «яйця».
Крок 14 Раду. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом.
Якщо Ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч.л. розпушувача або 1 ч.л. гашеного соди.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 тістечок.
Інгредієнти
Тістечко Великоднє яйце. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
150 г борошна
суфле:
200 мл вершків 33-35%
200 мл молока
100 г цукру
10 г желатину
також:
консервовані або свіжі абрикоси або персики
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, перемішати.
Крок 3 Деко (у мене деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти.
Крок 4 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 5 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 6 Желатин нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).
Крок 7 Готуємо суфле.
Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати молоко, перемішати.
Крок 9 Додати желатин, перемішати.
Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.
Крок 10 На остиглий (це важливо) корж викласти суфле, розрівняти.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 11 Коли суфле повністю застигне, з коржа, за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.
Крок 12 З абрикосів зрізати верхівку, яка підходить за розміром (це символізуватиме жовток).
Крок 13 Викласти «жовтки» на «яйця».
Крок 14 Раду. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом.
Якщо Ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч.л. розпушувача або 1 ч.л. гашеного соди.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий