Інгредієнти
Шоколадний кекс з сирним кремом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
5 яєць
5 ч.л. какао
250-300 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
крем:
10 г желатину
200 г сиру (9-20%)
150 г цукру
200 г сметани (10-20%)
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати какао, добре перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 6 Форму (підійде будь-яка форма діаметром 24-26 см) змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 7 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Трохи охолодити.
Крок 8 Сир змішати з цукром.
Крок 9 Додати сметану, перемішати.
Крок 10 Додати желатин, перемішати.
Поставити крем в холодильник на 20-30 хвилин.
Необхідно, щоб він трохи загус.
Крок 11 Випечений кекс розрізати по горизонталі на 2 частини.
Один корж залишити у формі.
Крок 12 Викласти на нього крем.
Крок 13 Накрити другим коржем.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Шоколадний кекс з сирним кремом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
5 яєць
5 ч.л. какао
250-300 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
крем:
10 г желатину
200 г сиру (9-20%)
150 г цукру
200 г сметани (10-20%)
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати какао, добре перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 6 Форму (підійде будь-яка форма діаметром 24-26 см) змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 7 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Трохи охолодити.
Крок 8 Сир змішати з цукром.
Крок 9 Додати сметану, перемішати.
Крок 10 Додати желатин, перемішати.
Поставити крем в холодильник на 20-30 хвилин.
Необхідно, щоб він трохи загус.
Крок 11 Випечений кекс розрізати по горизонталі на 2 частини.
Один корж залишити у формі.
Крок 12 Викласти на нього крем.
Крок 13 Накрити другим коржем.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий