Ніжний пиріг з насиченим маковим смаком.
Крем доповнює смак і додає ніжний аромат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з маком і сметанно-ванільним кремом. Інгредієнти
тісто:
150 г цукру
150 г вершкового масла
3 яйця
200 г маку
2 ч.л. розпушувача
150-180 г борошна
крем:
500 г сметани (10-20%)
150 г цукру
стручок ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати мак, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 Форму (діаметром 26-28 см) змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 6 Готовий пиріг остудити.
Крок 7 Готуємо крем.
Желатин замочити в 100 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 8 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 9 Стручок ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 10 Змішати сметану з цукром.
Крок 11 Додати насіння ванілі.
Крок 12 Перемішати.
Крок 13 Додати желатин, перемішати.
Крок 14 Залити остиглий пиріг кремом.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 15
Смачного!
Крем доповнює смак і додає ніжний аромат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з маком і сметанно-ванільним кремом. Інгредієнти
тісто:
150 г цукру
150 г вершкового масла
3 яйця
200 г маку
2 ч.л. розпушувача
150-180 г борошна
крем:
500 г сметани (10-20%)
150 г цукру
стручок ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати мак, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 Форму (діаметром 26-28 см) змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Крок 6 Готовий пиріг остудити.
Крок 7 Готуємо крем.
Желатин замочити в 100 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 8 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 9 Стручок ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 10 Змішати сметану з цукром.
Крок 11 Додати насіння ванілі.
Крок 12 Перемішати.
Крок 13 Додати желатин, перемішати.
Крок 14 Залити остиглий пиріг кремом.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий