Замість вишні можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком.
Щоб сік з пиріжків не витікав, не забудьте додати крохмаль.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 пиріжків.
Інгредієнти
Листкові пиріжки з вишнею. Інгредієнти
500 г листкового тіста
200 г вишні (свіжої або замороженої)
цукор за смаком
4 ч.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Вишню засипати цукром (я додала 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин, щоб вона пустила сік.
Потім сік злити, він нам не знадобиться.
Крок 2 Тісто розкачати завтовшки 0.3 см, нарізати прямокутники.
Крок 3 На кожен прямокутник викласти вишню.
Крок 4 На вишню викласти 0.5 ч.л. крохмалю.
Крок 5 Зліпити пиріжок.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки, викласти пиріжки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати до золотистого кольору (близько 20 хвилин).
Смачного!
Щоб сік з пиріжків не витікав, не забудьте додати крохмаль.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 пиріжків.
Інгредієнти
Листкові пиріжки з вишнею. Інгредієнти
500 г листкового тіста
200 г вишні (свіжої або замороженої)
цукор за смаком
4 ч.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Вишню засипати цукром (я додала 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин, щоб вона пустила сік.
Потім сік злити, він нам не знадобиться.
Крок 2 Тісто розкачати завтовшки 0.3 см, нарізати прямокутники.
Крок 3 На кожен прямокутник викласти вишню.
Крок 4 На вишню викласти 0.5 ч.л. крохмалю.
Крок 5 Зліпити пиріжок.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки, викласти пиріжки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати до золотистого кольору (близько 20 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий