Інгредієнти
Шоколадні кренделі. Інгредієнти
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
3 ст.л. какао
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
200 г шоколаду
горіхи для посипання (будь-які горіхи на Ваш смак)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ваніліном.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати какао, добре перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 З тіста розкачати джгутики діаметром близько 5 мм і довжиною близько 15-17 см.
Крок 6 З джгутика сформувати кренделек.
Крок 7 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти кренделі.
Поставити в духовку.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 8 Горіхи дрібно порубати.
Крок 9 Шоколад розтопити.
Крок 10 Кренделі вмочити в шоколад.
Крок 11 Посипати горіхами.
Смачного!
Шоколадні кренделі. Інгредієнти
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
3 ст.л. какао
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
200 г шоколаду
горіхи для посипання (будь-які горіхи на Ваш смак)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ваніліном.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати какао, добре перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 З тіста розкачати джгутики діаметром близько 5 мм і довжиною близько 15-17 см.
Крок 6 З джгутика сформувати кренделек.
Крок 7 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти кренделі.
Поставити в духовку.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 8 Горіхи дрібно порубати.
Крок 9 Шоколад розтопити.
Крок 10 Кренделі вмочити в шоколад.
Крок 11 Посипати горіхами.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий