Інгредієнти
Шоколадне тістечко з сирно-вишневим кремом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яйця
200 г шоколаду
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
крем:
10 г желатину
400 г сиру (6-9%)
300 г вишні без кісточок (або будь-яких ягід, за смаком)
200 г йогурту
50 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 3 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати шоколад, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і мук, замісити тісто.
Крок 7 Деко (я використовувала деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 8 Готуємо крем.
Желатин нагріти до повного розчинення крупинок.
Остудити до кімнатної температури.
Крок 9 Сир змішати з цукром і ванільним цукром.
Крок 10 Додати йогурт, перемішати.
Крок 11 Додати вишню, перемішати.
Крок 12 Додати желатин, перемішати.
Крок 13 Випечений і остиглий корж розрізати на 2 частини (можна не розрізати, але тоді складніше буде розрізати його по горизонталі).
Крок 14 Кожну частину розрізати по горизонталі.
Розрізати треба акуратно, так як коржі дуже ламкі.
Крок 15 На нижню частину коржів викласти крем, розрівняти.
Крок 16 Накрити верхніми коржами.
Покласти в холодильник на 3-4 години.
Потім розрізати на порції.
Смачного!
Шоколадне тістечко з сирно-вишневим кремом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яйця
200 г шоколаду
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
крем:
10 г желатину
400 г сиру (6-9%)
300 г вишні без кісточок (або будь-яких ягід, за смаком)
200 г йогурту
50 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 3 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати шоколад, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і мук, замісити тісто.
Крок 7 Деко (я використовувала деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 8 Готуємо крем.
Желатин нагріти до повного розчинення крупинок.
Остудити до кімнатної температури.
Крок 9 Сир змішати з цукром і ванільним цукром.
Крок 10 Додати йогурт, перемішати.
Крок 11 Додати вишню, перемішати.
Крок 12 Додати желатин, перемішати.
Крок 13 Випечений і остиглий корж розрізати на 2 частини (можна не розрізати, але тоді складніше буде розрізати його по горизонталі).
Крок 14 Кожну частину розрізати по горизонталі.
Розрізати треба акуратно, так як коржі дуже ламкі.
Крок 15 На нижню частину коржів викласти крем, розрівняти.
Крок 16 Накрити верхніми коржами.
Покласти в холодильник на 3-4 години.
Потім розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий