Груші для цього пирога краще використовувати тверді.
Замість груш можна використовувати яблука, абрикоси, ягоду.
Всього для рецепта знадобиться 3 яйця. Одне ціле яйце і 2 жовтки потрібні для тіста, і 2 білки для безе.
Інгредієнти
Пиріг з грушами. Інгредієнти
тісто:
100 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
1 яйце + 2 жовтки
2 ч.л. розпушувача
250-300 г борошна
безе:
2 білки
100 г цукру
також:
2-3 груші (або яблука)
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйце і жовтки, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 4 Груші почистити, видалити серцевину, нарізати скибочками завтовшки 5-7 мм.
Крок 5 Форму (у мене форма діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти, зробити бортики.
Крок 6 Викласти груші, розрівняти.
Крок 7 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Потім пиріг дістати з духовки, трохи остудити. Духовку перемкнути на 150 градусів.
Крок 8 Білки з цукром добре збити.
Крок 9 За допомогою кулінарного шприца викласти білки на пиріг, можна викласти сіточкою.
Якщо шприца немає, білки можна викласти в поліетиленовий пакет, зробити отвір, і видавити білки.
Поставити пиріг в розігріту до 150 градусів духовку.
Випікати ще близько 15-20 хвилин (білки повинні трохи зазолотитися).
Готовий пиріг треба акуратно розрізати, так як безе сильно кришиться.
Смачного!
Замість груш можна використовувати яблука, абрикоси, ягоду.
Всього для рецепта знадобиться 3 яйця. Одне ціле яйце і 2 жовтки потрібні для тіста, і 2 білки для безе.
Інгредієнти
Пиріг з грушами. Інгредієнти
тісто:
100 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
1 яйце + 2 жовтки
2 ч.л. розпушувача
250-300 г борошна
безе:
2 білки
100 г цукру
також:
2-3 груші (або яблука)
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйце і жовтки, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 4 Груші почистити, видалити серцевину, нарізати скибочками завтовшки 5-7 мм.
Крок 5 Форму (у мене форма діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти, зробити бортики.
Крок 6 Викласти груші, розрівняти.
Крок 7 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Потім пиріг дістати з духовки, трохи остудити. Духовку перемкнути на 150 градусів.
Крок 8 Білки з цукром добре збити.
Крок 9 За допомогою кулінарного шприца викласти білки на пиріг, можна викласти сіточкою.
Якщо шприца немає, білки можна викласти в поліетиленовий пакет, зробити отвір, і видавити білки.
Поставити пиріг в розігріту до 150 градусів духовку.
Випікати ще близько 15-20 хвилин (білки повинні трохи зазолотитися).
Готовий пиріг треба акуратно розрізати, так як безе сильно кришиться.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий