Дуже смачний пиріг!
М'яке тісто з ніжними шматочками персика!
Ммм! Насолода!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з абрикосами. Інгредієнти
500 г свіжих або консервованих абрикосів (або персиків)
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
150 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
200-250 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки додати до масла з цукром, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 4 Білки збити.
Крок 5 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Крок 6 Форму (я використовувала форму діаметром 24 см) змастити маслом, викласти половину тіста.
Крок 7 На тісто викласти абрикоси.
Крок 8 Викласти тісто, розрівняти.
Крок 9 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
М'яке тісто з ніжними шматочками персика!
Ммм! Насолода!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пиріг з абрикосами. Інгредієнти
500 г свіжих або консервованих абрикосів (або персиків)
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
150 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
200-250 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки додати до масла з цукром, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 4 Білки збити.
Крок 5 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Крок 6 Форму (я використовувала форму діаметром 24 см) змастити маслом, викласти половину тіста.
Крок 7 На тісто викласти абрикоси.
Крок 8 Викласти тісто, розрівняти.
Крок 9 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий