Замість кориці можна використовувати абсолютно будь-які начинки, на ваш смак - мак, родзинки, цукати, курагу, чорнослив і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 булочок.
Інгредієнти
Здобні булочки. Інгредієнти
500 мл молока
11 г сухих дріжджів (або 50-60 г сирих дріжджів)
1-1.3 кг борошна
2 яйця
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
посипка:
100 г цукру
2 ч.л. кориці
Приготування
Крок 1 Молоко трохи підігріти (щоб воно було трохи тепле), розчинити в ньому дріжджі.
Крок 2 Додати 500 г борошна, добре розмішати.
Крок 3 Поставити в тепле місце.
Накрити рушником.
Я наливаю в миску теплу воду, в неї ставлю ємність з тістом.
Крок 4 Опара повинна збільшитися вдвічі (на це потрібно близько 30 хвилин).
Крок 5 У підійшла опару додати цукор, перемішати.
Крок 6 Слідом додати розм'якшене масло, перемішати.
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Додати решту борошна (муки може знадобитися трохи більше або менше, це залежить від якості борошна), замісити тісто.
Тісто необхідно добре вимісити, воно не повинно бути крутим і не повинно прилипати до рук.
Крок 9 Знову поставити тісто в тепле місце.
Дати тісту добре піднятися (на це потрібно 50-60 хвилин).
Крок 10 Для посипання змішати цукор і корицю.
Крок 11 Тісто розділити на 3 частини (щоб зручніше було розгортати).
Кожну частину розкачати завтовшки близько 3-4 мм.
Крок 12 Посипати цукром з корицею.
Крок 13 Згорнути рулет, краї защипнути.
Крок 14 Нарізати рулет на шматочки шириною близько 3-4 см.
Крок 15 У кожному шматочку зробити надріз, не доходячи до кінця.
Крок 16 Розгорнути.
Крок 17 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти булочки.
Дати їм трохи (близько 20 хвилин) постояти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 булочок.
Інгредієнти
Здобні булочки. Інгредієнти
500 мл молока
11 г сухих дріжджів (або 50-60 г сирих дріжджів)
1-1.3 кг борошна
2 яйця
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
посипка:
100 г цукру
2 ч.л. кориці
Приготування
Крок 1 Молоко трохи підігріти (щоб воно було трохи тепле), розчинити в ньому дріжджі.
Крок 2 Додати 500 г борошна, добре розмішати.
Крок 3 Поставити в тепле місце.
Накрити рушником.
Я наливаю в миску теплу воду, в неї ставлю ємність з тістом.
Крок 4 Опара повинна збільшитися вдвічі (на це потрібно близько 30 хвилин).
Крок 5 У підійшла опару додати цукор, перемішати.
Крок 6 Слідом додати розм'якшене масло, перемішати.
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Додати решту борошна (муки може знадобитися трохи більше або менше, це залежить від якості борошна), замісити тісто.
Тісто необхідно добре вимісити, воно не повинно бути крутим і не повинно прилипати до рук.
Крок 9 Знову поставити тісто в тепле місце.
Дати тісту добре піднятися (на це потрібно 50-60 хвилин).
Крок 10 Для посипання змішати цукор і корицю.
Крок 11 Тісто розділити на 3 частини (щоб зручніше було розгортати).
Кожну частину розкачати завтовшки близько 3-4 мм.
Крок 12 Посипати цукром з корицею.
Крок 13 Згорнути рулет, краї защипнути.
Крок 14 Нарізати рулет на шматочки шириною близько 3-4 см.
Крок 15 У кожному шматочку зробити надріз, не доходячи до кінця.
Крок 16 Розгорнути.
Крок 17 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти булочки.
Дати їм трохи (близько 20 хвилин) постояти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий