Смачний пиріг!
Ніжне тісто, кисленькі фрукти і ароматний, трохи хрусткий штрейзель!
Замість слив і нектаринів можна використовувати будь-які фрукти - персики, груші, яблука.
Замість мигдалю можна використовувати фундук.
Готовий пиріг треба розрізати акуратно, тому він дуже ніжний.
Найзручніше використовувати широку лопатку. Відрізати шматочок, і за допомогою лопатки перенести на тарілку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Приємного чаювання!
Інгредієнти
Пиріг з фруктами і мигдальним штрейзелем. Інгредієнти
тісто:
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 ч.л. розпушувача
150-200 г борошна
штрейзель:
100 г мигдалю
100 г вершкового масла
100 г цукру
100-150 г борошна
також:
500 г слив
300 г нектаринів
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 4 Готуємо штрейзель.
Мигдаль подрібнити.
Крок 5 Змішати мигдаль і цукор.
Крок 6 Додати масло.
Крок 7 Додати борошно, розтерти масу руками, щоб вийшла крихта.
Крок 8 Зі слив і нектаринів видалити кісточки.
Нарізати фрукти невеликими шматочками.
Крок 9 Форму (я використовувала форму діаметром 29 см) трохи змастити маслом.
Викласти тісто.
Крок 10 На тісто викласти фрукти.
Крок 11 На фрукти викласти штрейзель.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 40-45 хвилин.
Крок 12 Готовий пиріг остудити, і лише потім розрізати на порції.
Смачного!
Ніжне тісто, кисленькі фрукти і ароматний, трохи хрусткий штрейзель!
Замість слив і нектаринів можна використовувати будь-які фрукти - персики, груші, яблука.
Замість мигдалю можна використовувати фундук.
Готовий пиріг треба розрізати акуратно, тому він дуже ніжний.
Найзручніше використовувати широку лопатку. Відрізати шматочок, і за допомогою лопатки перенести на тарілку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Приємного чаювання!
Інгредієнти
Пиріг з фруктами і мигдальним штрейзелем. Інгредієнти
тісто:
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 ч.л. розпушувача
150-200 г борошна
штрейзель:
100 г мигдалю
100 г вершкового масла
100 г цукру
100-150 г борошна
також:
500 г слив
300 г нектаринів
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 4 Готуємо штрейзель.
Мигдаль подрібнити.
Крок 5 Змішати мигдаль і цукор.
Крок 6 Додати масло.
Крок 7 Додати борошно, розтерти масу руками, щоб вийшла крихта.
Крок 8 Зі слив і нектаринів видалити кісточки.
Нарізати фрукти невеликими шматочками.
Крок 9 Форму (я використовувала форму діаметром 29 см) трохи змастити маслом.
Викласти тісто.
Крок 10 На тісто викласти фрукти.
Крок 11 На фрукти викласти штрейзель.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 40-45 хвилин.
Крок 12 Готовий пиріг остудити, і лише потім розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий