Біскотті - найпопулярніший рецепт Італійської кухні.
Замість мигдалю можна використовувати будь-які горіхи, замість вишні - будь-які цукати або сухофрукти.
Подають біскотті з кавою, гарячим шоколадом або вином.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 30-40 штук.
Інгредієнти
Біскотті. Інгредієнти
3 яйця
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
300-350 г борошна
2 ч.л. розпушувача
150 г мигдалю
100 г в'яленої вишні
Приготування
Крок 1 Мигдаль обсмажити на сухій сковороді (у мене очищений мигдаль, але можна його не чистити).
Крок 2 У одного яйця відокремити білок від жовтка, желтoк прибрати (їм ми будемо змащувати тісто перед випічкою).
2 яйця і один білок збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 4 Додати мигдаль і вишню, перемішати.
Крок 5 Жовток збовтати.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
З тіста сформувати батончики, викласти на деко.
Крок 7 Змастити жовтком.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Злегка остудити.
Крок 8 Нарізати на шматочки.
Крок 9 Викласти їх у форму для запікання або на деко.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до утворення золотистої скоринки (близько 10 хвилин).
Смачного!
Замість мигдалю можна використовувати будь-які горіхи, замість вишні - будь-які цукати або сухофрукти.
Подають біскотті з кавою, гарячим шоколадом або вином.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 30-40 штук.
Інгредієнти
Біскотті. Інгредієнти
3 яйця
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
300-350 г борошна
2 ч.л. розпушувача
150 г мигдалю
100 г в'яленої вишні
Приготування
Крок 1 Мигдаль обсмажити на сухій сковороді (у мене очищений мигдаль, але можна його не чистити).
Крок 2 У одного яйця відокремити білок від жовтка, желтoк прибрати (їм ми будемо змащувати тісто перед випічкою).
2 яйця і один білок збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 4 Додати мигдаль і вишню, перемішати.
Крок 5 Жовток збовтати.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
З тіста сформувати батончики, викласти на деко.
Крок 7 Змастити жовтком.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Злегка остудити.
Крок 8 Нарізати на шматочки.
Крок 9 Викласти їх у форму для запікання або на деко.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до утворення золотистої скоринки (близько 10 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий