Інгредієнти
Рогалики з начинками. Інгредієнти
тісто:
200 мл молока
3 яйця
200 г цукру
150 г вершкового масла або маргарину
10 г сухих дріжджів (або 25 сирих)
700-800 г борошна
начинка:
горіхи
яблука
мак
цукор
Приготування
Крок 1 Молоко підігріти (воно має бути теплим, не гарячим), додати дріжджі і 1 ст.л. цукру.
Маса повинна піднятися (у мене на це пішло 15 хвилин).
Крок 2 Додати 150 г борошна, перемішати.
Крок 3 Опара повинна добре піднятися (на це йде 15-25 хвилин).
Крок 4 Яйця розтерти з цукром.
Крок 5 В опару додати яйця, перемішати
Крок 6 Додати розм'якшене масло, перемішати.
Крок 7 Додати 300-350 г борошна, добре перемішати.
Крок 8 Поставити тісто в тепле місце (я в чашку наливаю теплу воду, ставлю в неї посуд з тістом), накрити рушником.
Крок 9 Тісто має добре піднятися (на це йде 30-40 хвилин).
Крок 10 Після того, як тісто підніметься, в нього треба додати ще борошна. Тісто не повинно бути сильно крутим, і не повинно прилипати до рук.
Крок 11 Готуємо начинки.
У блендер покласти горіхи.
Крок 12 Подрібнити, додати цукор, перемішати.
Крок 13 Яблуко почистити, нарізати кубиками, перемішати з цукром (можна додати корицю).
Крок 14 Тісто розділити на 3 частини.
Кожну частину розкачати в коло, товщиною 2-3 мм.
Крок 15 Коло розрізати на 8 трикутників.
Крок 16 На широкий край викласти по 1 ч.л. начинки.
Крок 17 Згорнути рогалики.
Крок 18 Край рогалики трохи притиснути, щоб під час випікання вони не розкрилися.
Крок 19 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти рогалики.
Крок 20 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Рогалики з начинками. Інгредієнти
тісто:
200 мл молока
3 яйця
200 г цукру
150 г вершкового масла або маргарину
10 г сухих дріжджів (або 25 сирих)
700-800 г борошна
начинка:
горіхи
яблука
мак
цукор
Приготування
Крок 1 Молоко підігріти (воно має бути теплим, не гарячим), додати дріжджі і 1 ст.л. цукру.
Маса повинна піднятися (у мене на це пішло 15 хвилин).
Крок 2 Додати 150 г борошна, перемішати.
Крок 3 Опара повинна добре піднятися (на це йде 15-25 хвилин).
Крок 4 Яйця розтерти з цукром.
Крок 5 В опару додати яйця, перемішати
Крок 6 Додати розм'якшене масло, перемішати.
Крок 7 Додати 300-350 г борошна, добре перемішати.
Крок 8 Поставити тісто в тепле місце (я в чашку наливаю теплу воду, ставлю в неї посуд з тістом), накрити рушником.
Крок 9 Тісто має добре піднятися (на це йде 30-40 хвилин).
Крок 10 Після того, як тісто підніметься, в нього треба додати ще борошна. Тісто не повинно бути сильно крутим, і не повинно прилипати до рук.
Крок 11 Готуємо начинки.
У блендер покласти горіхи.
Крок 12 Подрібнити, додати цукор, перемішати.
Крок 13 Яблуко почистити, нарізати кубиками, перемішати з цукром (можна додати корицю).
Крок 14 Тісто розділити на 3 частини.
Кожну частину розкачати в коло, товщиною 2-3 мм.
Крок 15 Коло розрізати на 8 трикутників.
Крок 16 На широкий край викласти по 1 ч.л. начинки.
Крок 17 Згорнути рогалики.
Крок 18 Край рогалики трохи притиснути, щоб під час випікання вони не розкрилися.
Крок 19 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти рогалики.
Крок 20 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий