Важливо використовувати стиглі банани, які легко мнуться.
Маффіни виходять ароматні, ніжні, дуже смачні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 12 маффинов.
Інгредієнти
Бананові маффіни. Інгредієнти
2 стиглих банана (400 г)
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
250 г борошна
Приготування
Крок 1 Банани почистити, м'якоть розім'яти виделкою, щоб вийшла кашка.
Крок 2 Масло розтерти з цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати банани, добре перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 6 Викласти тісто в змащені маслом маленькі формочки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати 15-20 хвилин.
Смачного!
Маффіни виходять ароматні, ніжні, дуже смачні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 12 маффинов.
Інгредієнти
Бананові маффіни. Інгредієнти
2 стиглих банана (400 г)
100 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
250 г борошна
Приготування
Крок 1 Банани почистити, м'якоть розім'яти виделкою, щоб вийшла кашка.
Крок 2 Масло розтерти з цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати банани, добре перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 6 Викласти тісто в змащені маслом маленькі формочки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати 15-20 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий