Замість абрикосів можна використовувати будь-які фрукти або ягоди.
Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити і злити всю рідину.
Замість невеликих формочок можна використовувати одну велику форму.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло 6 маффинов.
Інгредієнти
Мафіни з абрикосами. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
3 ч.л. какао
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
250-300 г борошна
300 г свіжих або консервованих абрикосів
за бажанням:
100 г шоколаду
мелені горіхи (я використовувала мигдальні пелюстки)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 4 Тісто розділити на дві частини, в одну частину додати какао, добре перемішати.
Крок 5 Абрикоси нарізати кубиками.
Крок 6 У змащені маслом формочки викласти темне тісто, заповнюючи формочки на 1/3.
Крок 7 Викласти абрикоси.
Крок 8 На абрикоси викласти світле тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 9 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 10 Готові маффіни полити шоколадом, за бажанням посипати горіхами.
Смачного!
Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити і злити всю рідину.
Замість невеликих формочок можна використовувати одну велику форму.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло 6 маффинов.
Інгредієнти
Мафіни з абрикосами. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
3 ч.л. какао
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
250-300 г борошна
300 г свіжих або консервованих абрикосів
за бажанням:
100 г шоколаду
мелені горіхи (я використовувала мигдальні пелюстки)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 4 Тісто розділити на дві частини, в одну частину додати какао, добре перемішати.
Крок 5 Абрикоси нарізати кубиками.
Крок 6 У змащені маслом формочки викласти темне тісто, заповнюючи формочки на 1/3.
Крок 7 Викласти абрикоси.
Крок 8 На абрикоси викласти світле тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Крок 9 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 10 Готові маффіни полити шоколадом, за бажанням посипати горіхами.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий