Інгредієнти
Новорічне печиво на ялинку. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
1 ч.л. меленого імбиру (можна не додавати)
2 ч.л. розпушувача
450-500 г борошна
також:
100 г цукрової пудри
харчові барвники
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати імбир.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм.
Формочками або ножем вирізати фігурки.
Крок 6 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти фігурки.
Крок 7 У кожній фігурці зробити невелику дірочку (я для цього використовувала дерев'яну паличку).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 8 Для приготування глазурі в цукрову пудру додати трохи води (2-3 ст.л.).
Перемішати. Маса повинна бути не густий і не рідкою.
Якщо маса густа, додайте ще трохи води, якщо рідка - додайте цукрової пудри.
Крок 9 Глазур розділити (на стільки частин, скільки кольорів барвників), додати харчові барвники, перемішати.
Крок 10 Печиво вмочити в глазур.
Крок 11 Викласти на тарілку або решітку, дати повністю висохнути.
Також глазур'ю можна намалювати різні візерунки. Для цього глазур треба покласти в поліетиленовий пакетик, зробити невеликий отвір, і нанести візерунки.
У дірочки втягати нитки або стрічки.
Якщо у Вас немає харчових барвників, тут можна подивитися, чим їх можна замінити:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Новорічне печиво на ялинку. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
1 ч.л. меленого імбиру (можна не додавати)
2 ч.л. розпушувача
450-500 г борошна
також:
100 г цукрової пудри
харчові барвники
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати імбир.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм.
Формочками або ножем вирізати фігурки.
Крок 6 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти фігурки.
Крок 7 У кожній фігурці зробити невелику дірочку (я для цього використовувала дерев'яну паличку).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 8 Для приготування глазурі в цукрову пудру додати трохи води (2-3 ст.л.).
Перемішати. Маса повинна бути не густий і не рідкою.
Якщо маса густа, додайте ще трохи води, якщо рідка - додайте цукрової пудри.
Крок 9 Глазур розділити (на стільки частин, скільки кольорів барвників), додати харчові барвники, перемішати.
Крок 10 Печиво вмочити в глазур.
Крок 11 Викласти на тарілку або решітку, дати повністю висохнути.
Також глазур'ю можна намалювати різні візерунки. Для цього глазур треба покласти в поліетиленовий пакетик, зробити невеликий отвір, і нанести візерунки.
У дірочки втягати нитки або стрічки.
Якщо у Вас немає харчових барвників, тут можна подивитися, чим їх можна замінити:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий