Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 40 штук.
Інгредієнти
Печиво Каштани. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
6 варених жовтків
3 ст.л. сметани
5 ст.л. цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
200-250 г борошна
100-150 г фундука
глазур:
50 г вершкового масла
5 ст.л. молока
3 ст.л. какао
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Варені жовтки розтерти з маслом.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати цукор і ванільний цукор, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 З тіста сформувати невеликі коржики.
Крок 6 У центр кожної коржики покласти горіх.
Крок 7 Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
Крок 8 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Крок 9 Зварити глазур.
Для цього масло, цукор, какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
Крок 10 Залишилися горіхи подрібнити.
Крок 11 Готове печиво вмочити в теплу глазур.
Крок 12 Потім обваляти в горіхах. Також можна обваляти печиво в вафельної крихті або кокосовій стружці.
Смачного!
Інгредієнти
Печиво Каштани. Інгредієнти
200 г вершкового масла або маргарину
6 варених жовтків
3 ст.л. сметани
5 ст.л. цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
200-250 г борошна
100-150 г фундука
глазур:
50 г вершкового масла
5 ст.л. молока
3 ст.л. какао
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Варені жовтки розтерти з маслом.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати цукор і ванільний цукор, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 5 З тіста сформувати невеликі коржики.
Крок 6 У центр кожної коржики покласти горіх.
Крок 7 Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
Крок 8 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Крок 9 Зварити глазур.
Для цього масло, цукор, какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
Крок 10 Залишилися горіхи подрібнити.
Крок 11 Готове печиво вмочити в теплу глазур.
Крок 12 Потім обваляти в горіхах. Також можна обваляти печиво в вафельної крихті або кокосовій стружці.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий