Інгредієнти
Бісквітний рулет з брусничним суфле. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
8 г ванільного цукру
150 г борошна
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
суфле:
10 г желатину
250 мл вершків 33-35%
100 г цукру
150 г брусниці (або будь ягоди, за смаком - замороженої або свіжої)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром і ванільним цукром (збивати близько 5 хвилин).
Крок 2 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 3 Деко (я використовувала деко розміром 30 ? 40 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, розрівняти. Шар тіста має бути близько 3 мм.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 4 Гарячий бісквіт скрутити в рулет, разом з папером для випічки.
Якщо паперу немає, бісквіт можна перекласти на рушник, і скрутити в рулет разом з рушником.
Остудити.
Крок 5 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити набухати (стільки, скільки вказано на упаковці).
Крок 6 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити до кімнатної температури.
Крок 7 Вершки збити з цукром до утворення пишної маси (точний час збивання сказати не можу, це залежить від вершків).
Крок 8 Додати желатин, перемішати.
Крок 9 Додати брусницю.
Крок 10 Перемішати.
Суфле поставити в холодильник, щоб воно трохи загусло.
Крок 11 Рулет розгорнути, викласти суфле (трохи суфле залишити), розрівняти.
Крок 12 Згорнути рулет, на цей раз без паперу.
Змастити залишилися суфле. Покласти в холодильник на 3-4 години, потім розрізати на шматочки.
Смачного!
Бісквітний рулет з брусничним суфле. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
8 г ванільного цукру
150 г борошна
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
суфле:
10 г желатину
250 мл вершків 33-35%
100 г цукру
150 г брусниці (або будь ягоди, за смаком - замороженої або свіжої)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром і ванільним цукром (збивати близько 5 хвилин).
Крок 2 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 3 Деко (я використовувала деко розміром 30 ? 40 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, розрівняти. Шар тіста має бути близько 3 мм.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 4 Гарячий бісквіт скрутити в рулет, разом з папером для випічки.
Якщо паперу немає, бісквіт можна перекласти на рушник, і скрутити в рулет разом з рушником.
Остудити.
Крок 5 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити набухати (стільки, скільки вказано на упаковці).
Крок 6 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити до кімнатної температури.
Крок 7 Вершки збити з цукром до утворення пишної маси (точний час збивання сказати не можу, це залежить від вершків).
Крок 8 Додати желатин, перемішати.
Крок 9 Додати брусницю.
Крок 10 Перемішати.
Суфле поставити в холодильник, щоб воно трохи загусло.
Крок 11 Рулет розгорнути, викласти суфле (трохи суфле залишити), розрівняти.
Крок 12 Згорнути рулет, на цей раз без паперу.
Змастити залишилися суфле. Покласти в холодильник на 3-4 години, потім розрізати на шматочки.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий