Замість яблук можна використовувати груші, ананаси, банани і т.д. Можна приготувати асорті з різних фруктів в тісті.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 штук.
Інгредієнти
Яблука в тісті. Інгредієнти
3 яйця
50 г цукру
100 г сметани
150 мл молока
150 г борошна
3-4 яблука
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати молоко.
Крок 4 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 5 Білки збити в піну.
Крок 6 Білки додати в тісто, акуратно перемішати.
Крок 7 Яблука почистити, видалити серцевину.
Нарізати кружечками товщиною 6-7 мм.
Крок 8 Кружечки яблук вмочити в тісто.
Крок 9 Масло розігріти.
Опустити в масло яблука.
Крок 10 Смажити з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Готові яблучка можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 штук.
Інгредієнти
Яблука в тісті. Інгредієнти
3 яйця
50 г цукру
100 г сметани
150 мл молока
150 г борошна
3-4 яблука
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати молоко.
Крок 4 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 5 Білки збити в піну.
Крок 6 Білки додати в тісто, акуратно перемішати.
Крок 7 Яблука почистити, видалити серцевину.
Нарізати кружечками товщиною 6-7 мм.
Крок 8 Кружечки яблук вмочити в тісто.
Крок 9 Масло розігріти.
Опустити в масло яблука.
Крок 10 Смажити з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Готові яблучка можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий