Інгредієнти
Абрикосовий пиріг. Інгредієнти
500 г абрикосів (або персиків, слив)
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
550-600 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Абрикоси вимити, видалити кісточки, нарізати кубиками.
Крок 5 2/3 тіста викласти у змащену олією форму (у мене форма 20 ? 30 см), розрівняти руками.
Крок 6 На тісто викласти абрикоси.
Крок 7 Залишилося тісто розкачати (можна додати ще трохи борошна), нарізати смужки.
Крок 8 Викласти смужки «сіточкою».
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Абрикосовий пиріг. Інгредієнти
500 г абрикосів (або персиків, слив)
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
550-600 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Абрикоси вимити, видалити кісточки, нарізати кубиками.
Крок 5 2/3 тіста викласти у змащену олією форму (у мене форма 20 ? 30 см), розрівняти руками.
Крок 6 На тісто викласти абрикоси.
Крок 7 Залишилося тісто розкачати (можна додати ще трохи борошна), нарізати смужки.
Крок 8 Викласти смужки «сіточкою».
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий