Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 маффинов.
Інгредієнти
Мафіни з яблуками і корицею під ванільним соусом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
250 мл сметани або кефіру
400 г яблук
2 ч.л. кориці (можна не додавати)
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
соус:
300 мл молока
3 жовтки
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 ст.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 Додати корицю, перемішати.
Крок 3 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати сметану, перемішати.
Крок 6 Додати яблука, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 8 Викласти тісто в змащені рослинним або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Крок 9 Готуємо соус.
Молоко довести до кипіння.
Крок 10 Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 11 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 12 Додати гаряче молоко, перемішати.
Крок 13 Поставити масу на водяну баню.
Крок 14 Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки маса не почне густіти.
Крок 15 На остиглі мафіни викласти остиглий соус.
Смачного!
Інгредієнти
Мафіни з яблуками і корицею під ванільним соусом. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
250 мл сметани або кефіру
400 г яблук
2 ч.л. кориці (можна не додавати)
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна
соус:
300 мл молока
3 жовтки
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 ст.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 Додати корицю, перемішати.
Крок 3 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати сметану, перемішати.
Крок 6 Додати яблука, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 8 Викласти тісто в змащені рослинним або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Крок 9 Готуємо соус.
Молоко довести до кипіння.
Крок 10 Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 11 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 12 Додати гаряче молоко, перемішати.
Крок 13 Поставити масу на водяну баню.
Крок 14 Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки маса не почне густіти.
Крок 15 На остиглі мафіни викласти остиглий соус.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий