Рецепт цього печива мені прислала Олена, за що їй велике спасибі! Печиво вийшло розсипчасте, ароматне, дуже смачне!
Інгредієнти
Печиво з сюрпризом. Інгредієнти
2 яйця
150-200 г цукру
1 столова ложка меду
50 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
300-350 г борошна
чорнослив або курага
волоські горіхи
Приготування
Крок 1 Чорнослив замочити в теплій воді і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати мед, добре перемішати.
Крок 4 Додати масло і розпушувач, перемішати.
Крок 5 Перелити масу в каструльку і поставити на водяну баню. Нагрівати до тих пір, поки маса не збільшиться в 2 рази. Зняти з вогню, трохи охолодити.
Крок 6 Потім додати борошно і замісити не дуже круте тісто.
Крок 7 Чорнослив начинити половинкою або четвертинкою волоського горіха.
Крок 8 З тіста зліпити маленьку коржики, в центр покласти чорнослив.
Крок 9 Сформувати кульку розміром з волоський горіх.
Крок 10 Деко застелити папером для випічки (або змастити маслом), викласти кульки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 20 хвилин.
Крок 11 Готове печиво можна полити шоколадом, а можна зробити медово-горіхову глазур.
Для цього розтопити 5-7 столових ложок меду.
Крок 12 Дрібно посікти 70-100 г горіхів.
Крок 13 Печиво занурити в теплий мед.
Крок 14 Потім обваляти в горішках.
Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 40 штук печива.
Смачного!
Інгредієнти
Печиво з сюрпризом. Інгредієнти
2 яйця
150-200 г цукру
1 столова ложка меду
50 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
300-350 г борошна
чорнослив або курага
волоські горіхи
Приготування
Крок 1 Чорнослив замочити в теплій воді і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати мед, добре перемішати.
Крок 4 Додати масло і розпушувач, перемішати.
Крок 5 Перелити масу в каструльку і поставити на водяну баню. Нагрівати до тих пір, поки маса не збільшиться в 2 рази. Зняти з вогню, трохи охолодити.
Крок 6 Потім додати борошно і замісити не дуже круте тісто.
Крок 7 Чорнослив начинити половинкою або четвертинкою волоського горіха.
Крок 8 З тіста зліпити маленьку коржики, в центр покласти чорнослив.
Крок 9 Сформувати кульку розміром з волоський горіх.
Крок 10 Деко застелити папером для випічки (або змастити маслом), викласти кульки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 20 хвилин.
Крок 11 Готове печиво можна полити шоколадом, а можна зробити медово-горіхову глазур.
Для цього розтопити 5-7 столових ложок меду.
Крок 12 Дрібно посікти 70-100 г горіхів.
Крок 13 Печиво занурити в теплий мед.
Крок 14 Потім обваляти в горішках.
Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 40 штук печива.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий