Мабуть, Шарлотка - найпопулярніша випічка з яблуками.
Готується легко, з'їдається із задоволенням.
Щоб вона вийшла пишна, дуже важливо добре збити яйця.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шарлотка. Інгредієнти
200 г цукру
5 яєць
200 г борошна
500 г яблук
Приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Форму для випічки змастити маслом.
На дно форми вилити трохи тіста.
Крок 5 На тісто викласти половину яблук (яблука можна посипати корицею).
Крок 6 На яблука вилити половину тіста, що залишилося.
Крок 7 На тісто викласти залишилися яблука.
Крок 8 На яблука вилити тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-60 хвилин (залежно від розміру форми).
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Крок 9
Смачного!
Готується легко, з'їдається із задоволенням.
Щоб вона вийшла пишна, дуже важливо добре збити яйця.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шарлотка. Інгредієнти
200 г цукру
5 яєць
200 г борошна
500 г яблук
Приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Форму для випічки змастити маслом.
На дно форми вилити трохи тіста.
Крок 5 На тісто викласти половину яблук (яблука можна посипати корицею).
Крок 6 На яблука вилити половину тіста, що залишилося.
Крок 7 На тісто викласти залишилися яблука.
Крок 8 На яблука вилити тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-60 хвилин (залежно від розміру форми).
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Крок 9
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий