Просте, легке у приготуванні печиво до чаю або кави.
Якщо тісто розкачати тонший, печиво виходить більш хрустке.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 70-80 штук.
Інгредієнти
Печиво Цукрове. Інгредієнти
300 г сметани (10-25%)
150 г цукру
200 г вершкового масла або маргарину
600-650 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Тісто загорнути в целофановий пакетик і покласти на 30 хвилин у холодильник.
Крок 4 Потім тісто розкачати завтовшки близько 5 мм.
Крок 5 Посипати цукром.
Крок 6 Вирізати з тіста різні фігурки (формочками чи склянкою).
Крок 7 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом, викласти фігурки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до золотистого кольору (близько 20-25 хвилин).
Смачного!
Якщо тісто розкачати тонший, печиво виходить більш хрустке.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 70-80 штук.
Інгредієнти
Печиво Цукрове. Інгредієнти
300 г сметани (10-25%)
150 г цукру
200 г вершкового масла або маргарину
600-650 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати сметану, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.
Тісто загорнути в целофановий пакетик і покласти на 30 хвилин у холодильник.
Крок 4 Потім тісто розкачати завтовшки близько 5 мм.
Крок 5 Посипати цукром.
Крок 6 Вирізати з тіста різні фігурки (формочками чи склянкою).
Крок 7 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом, викласти фігурки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до золотистого кольору (близько 20-25 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий