Ніжне, хрустке, неймовірно ароматне печиво.
Замість мигдалю можна використовувати фундук або волоські горіхи.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 45 штук.
Інгредієнти
Печиво з мигдалем, корицею і імбиром. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
100 г мигдалю
1 ч.л. меленого імбиру
1 ч.л. кориці
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
Приготування
Крок 1 Близько 45 горіхів залити окропом.
Залишити на 10 хвилин (це робиться для того, щоб він легше чистився, ці горіхи потрібні для прикраси).
Крок 2 Мигдаль очистити від шкірки.
Крок 3 Решті мигдаль подрібнити.
Крок 4 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 5 Додати яйця, перемішати.
Крок 6 Додати корицю та імбир.
Крок 7 Додати подрібнені горіхи, перемішати.
Крок 8 Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
Крок 9 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
З тіста сформувати невеликі коржики, викласти їх на деко.
Крок 10 У кожну лепешечку втиснути горішок.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Замість мигдалю можна використовувати фундук або волоські горіхи.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 45 штук.
Інгредієнти
Печиво з мигдалем, корицею і імбиром. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
100 г мигдалю
1 ч.л. меленого імбиру
1 ч.л. кориці
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
Приготування
Крок 1 Близько 45 горіхів залити окропом.
Залишити на 10 хвилин (це робиться для того, щоб він легше чистився, ці горіхи потрібні для прикраси).
Крок 2 Мигдаль очистити від шкірки.
Крок 3 Решті мигдаль подрібнити.
Крок 4 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 5 Додати яйця, перемішати.
Крок 6 Додати корицю та імбир.
Крок 7 Додати подрібнені горіхи, перемішати.
Крок 8 Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
Крок 9 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
З тіста сформувати невеликі коржики, викласти їх на деко.
Крок 10 У кожну лепешечку втиснути горішок.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий