Впевнена, багато хто знає це печиво.
Рецептом багато-багато років.
В оригіналі воно називається «Потопельники». Мені ця назва абсолютно не подобається, ми з Вами будемо пекти печиво «Титанік».
Якщо нарізати рулетики тонший, печиво буде більш хрустке.
Якщо товстіший - буде схоже на булочки.
Перед тим, як ставити в духовку, можна змастити печиво збитим білком з цукром.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 25 штук.
Інгредієнти
Печиво Титанік. Інгредієнти
11 г сухих або 100 г свіжих дріжджів
200 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
600-700 г борошна
150 г цукру в тісто + цукор для посипання
Приготування
Крок 1 Дріжджі змішати з 1 ч.л. цукру і 5 ст.л. теплої води.
Крок 2 Дати дріжджам добре піднятися.
Крок 3 Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати підійшли дріжджі, все добре перемішати.
Крок 6 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 7 Зав'язати тісто в чисту марлю (марлю треба скласти в 3 шари).
Крок 8 Тісто в марлі опустити в холодну воду.
Крок 9 Тісто має спливти, зазвичай це займає 1 годину.
Крок 10 Коли тісто спливе, дістати його з марлі, розділити на дві частини, кожну частину розкачати в круг.
Крок 11 На кожну частину тесту, що розкотив висипати трохи цукру, розрівняти.
Крок 12 Згорнути тісто в рулет.
Крок 13 Одержаний рулет розрізати на шматочки товщиною 1-1.5 см.
Крок 14 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти печиво, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Рецептом багато-багато років.
В оригіналі воно називається «Потопельники». Мені ця назва абсолютно не подобається, ми з Вами будемо пекти печиво «Титанік».
Якщо нарізати рулетики тонший, печиво буде більш хрустке.
Якщо товстіший - буде схоже на булочки.
Перед тим, як ставити в духовку, можна змастити печиво збитим білком з цукром.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 25 штук.
Інгредієнти
Печиво Титанік. Інгредієнти
11 г сухих або 100 г свіжих дріжджів
200 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
600-700 г борошна
150 г цукру в тісто + цукор для посипання
Приготування
Крок 1 Дріжджі змішати з 1 ч.л. цукру і 5 ст.л. теплої води.
Крок 2 Дати дріжджам добре піднятися.
Крок 3 Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати підійшли дріжджі, все добре перемішати.
Крок 6 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 7 Зав'язати тісто в чисту марлю (марлю треба скласти в 3 шари).
Крок 8 Тісто в марлі опустити в холодну воду.
Крок 9 Тісто має спливти, зазвичай це займає 1 годину.
Крок 10 Коли тісто спливе, дістати його з марлі, розділити на дві частини, кожну частину розкачати в круг.
Крок 11 На кожну частину тесту, що розкотив висипати трохи цукру, розрівняти.
Крок 12 Згорнути тісто в рулет.
Крок 13 Одержаний рулет розрізати на шматочки товщиною 1-1.5 см.
Крок 14 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти печиво, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий