Шоколад і вишня - ідеальне поєднання.
Якщо ягода заморожена, її треба розморозити і злити весь сік.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний кекс з вишнею. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
100 г шоколаду (або 3 ст.л. какао)
200-250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
500 г свіжої або замороженої вишні без кісточок (або брусниці, смородини, чорниці, журавлини)
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати шоколад (або какао), перемішати.
Крок 5 Додати ягоду, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 7 Викласти у змащену маслом форму (підійде форма діаметром близько 26 см).
Крок 8 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Якщо ягода заморожена, її треба розморозити і злити весь сік.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний кекс з вишнею. Інгредієнти
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
100 г шоколаду (або 3 ст.л. какао)
200-250 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
500 г свіжої або замороженої вишні без кісточок (або брусниці, смородини, чорниці, журавлини)
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, перемішати.
Крок 4 Додати шоколад (або какао), перемішати.
Крок 5 Додати ягоду, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 7 Викласти у змащену маслом форму (підійде форма діаметром близько 26 см).
Крок 8 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий