Замість абрикосів можна використовувати будь-які, свіжі або консервовані, фрукти або ягоди.
Інгредієнти
Пиріг з сиром і абрикосами. Інгредієнти
тісто:
150 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
3 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
начинка:
600 г сиру (5-9%)
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
200 мл вершків (20-35%)
50 г крохмалю
також:
свіжі або консервовані абрикоси
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 26 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти, зробити бортики.
Крок 5 На тісто викласти абрикоси.
Крок 6 Готуємо начинку.
Якщо сир крупнозернистий, його треба протерти через сито.
У сир додати яйця, перемішати.
Крок 7 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 8 Вершки збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 9 Додати вершки в сирну масу, добре перемішати.
Крок 10 Викласти сирну масу у форму, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 45-50 хвилин.
Крок 11 Дати пирога охолонути, і тільки потім розрізати на порції.
Смачного!
Інгредієнти
Пиріг з сиром і абрикосами. Інгредієнти
тісто:
150 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
3 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
начинка:
600 г сиру (5-9%)
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
200 мл вершків (20-35%)
50 г крохмалю
також:
свіжі або консервовані абрикоси
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 26 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти тісто, розрівняти, зробити бортики.
Крок 5 На тісто викласти абрикоси.
Крок 6 Готуємо начинку.
Якщо сир крупнозернистий, його треба протерти через сито.
У сир додати яйця, перемішати.
Крок 7 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 8 Вершки збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 9 Додати вершки в сирну масу, добре перемішати.
Крок 10 Викласти сирну масу у форму, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 45-50 хвилин.
Крок 11 Дати пирога охолонути, і тільки потім розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий