Інгредієнти
Печиво Новорічні Ялинки. Інгредієнти
1 апельсин
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
500-550 г борошна
за бажанням:
цукрова глазур
кондитерські посипання
Приготування
Крок 1 З апельсина зняти цедру (за допомогою спеціального ножа, або натерти на тертці).
Знімати треба тільки помаранчеву частину.
Крок 2 З апельсина вичавити сік (близько 50 мл).
Крок 3 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати цедру і сік, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 7 Тісто розкачати.
Якщо Ви хочете хрустке печиво, розгортати треба тонко.
Я розкачувала товщиною близько 2-3 мм.
Крок 8 За допомогою формочок або ножем вирізати фігурки у вигляді ялинок.
Крок 9 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти печиво.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 10 Приготувати глазур за рецептом:
Цукрова глазур .
Вмочити печиво в глазур.
Крок 11 Викласти на тарілку або решітку, дати повністю висохнути.
Прикрасити кондитерської посипкою.
Також глазур'ю можна намалювати різні візерунки.
Для цього глазур треба покласти в поліетиленовий пакетик, зробити невеликий отвір, і нанести візерунки.
Якщо у Вас немає харчових барвників, тут можна подивитися, чим їх можна замінити:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Печиво Новорічні Ялинки. Інгредієнти
1 апельсин
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
2 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
500-550 г борошна
за бажанням:
цукрова глазур
кондитерські посипання
Приготування
Крок 1 З апельсина зняти цедру (за допомогою спеціального ножа, або натерти на тертці).
Знімати треба тільки помаранчеву частину.
Крок 2 З апельсина вичавити сік (близько 50 мл).
Крок 3 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати цедру і сік, перемішати.
Крок 6 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 7 Тісто розкачати.
Якщо Ви хочете хрустке печиво, розгортати треба тонко.
Я розкачувала товщиною близько 2-3 мм.
Крок 8 За допомогою формочок або ножем вирізати фігурки у вигляді ялинок.
Крок 9 Деко трохи змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти печиво.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 10 Приготувати глазур за рецептом:
Цукрова глазур .
Вмочити печиво в глазур.
Крок 11 Викласти на тарілку або решітку, дати повністю висохнути.
Прикрасити кондитерської посипкою.
Також глазур'ю можна намалювати різні візерунки.
Для цього глазур треба покласти в поліетиленовий пакетик, зробити невеликий отвір, і нанести візерунки.
Якщо у Вас немає харчових барвників, тут можна подивитися, чим їх можна замінити:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Casino Games | Deposit £10 get £50 free bonus - Goyang
ОтветитьУдалитьCasino games from our team 커뮤니티사이트 at Goyang 승인전화없는토토꽁머니 UK is a great place to play games online. bet365 kor We offer over 200 slots, video 포커 규칙 poker, roulette, 이빨빠지는꿈 blackjack and video